Skogen


YouTube Preview Image

Måste akut ha skog idag..se träden..andas med dem..känna på dem..se himlen runt, uppleva de dansande löven som faller.. kan jag nog tacka skogen hur den är skapad,  så perfekt, så underbart perfekt. Och vattnet som rinner omkring,  hela tiden rör sig, sköna rörelser..idag måste jag gå där, stå där..jag o hunden. Umgås med skogen o vattnet, vågorna o löven..tillsammans. Bli ett, bli två..vördnad o respekt över friheten..friheten finns fortfarande..

YouTube Preview Image

1 Comment(s)

  1. Comment by Sophie mamma till Nellie on oktober 1, 2010 23:02

    Skogen är en helt underbar plats!

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Secret is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu