Att lära sig leva


Jag känner mig beredd att börja lära mig att leva.
Kärleken hjälper mig att förstå att de är dax.

Kärleken från dig/till dig.
Och kärleken till mig själv.

Någonstans på vägen,
genom livet
slutade jag leva.

Jag vet inte längre hur,
ja hur man lever, det är inte så enkelt faktiskt,
men jag börjar där jag tror de är rätt.

2 kommentarer

  1. Comment by Tvilling on november 30, 2012 22:51

    Va jag känner igen mig i det du skriver i dina inlägg och du berör lika här i din blogg som du gör i det verkliga livet! Du är UNIK och UNDERBAR och en dag hoppas jag att vi hittar livsgnistan igen!

  2. Comment by Twinheart on november 30, 2012 22:52

    Vad jag känner igen mig i dina inlägg här och det du skriver berör! Du berör i det du skriver, säger och gör bara för att du är en så unik och underbar person och hela du är ärlig! TACK för att du finns!

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Secret is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu