Djup


Som de flesta människor tänker även jag på vem jag är och hur jag upplevs..livets händelser för in en i de tankebanorna av olika anledningar..Vet ju att det är en del som läser denna bloggen..Skriver jag alltid något som har en mening? Ja,det är så faktiskt..jag har ett behov av att uttrycka mig och mina känslor..tänker inte på om jag är djup,men förstår att det finns människor som tycker så..När jag delar mina tankar,sker det bara från hjärtat helt spontant..jag lägger inte in värderingar om det jag skriver är varken det ena eller det andra..det är snarare människors åsikter om min personlighet som får mig att beakta detta.

Att vara djup,verkar skrämmande för många..något som är negativt laddat..för mig har det alltid varit naturligt att känna,uttrycka och undra om livet och olika känslor.Jag döpte inte det till djup..bara ett sätt att vara på helt enkelt!!! Ett sätt att klara sig,överleva,förstå,våga,kunna gå vidare.

För mig är det så naturligt,långt ifrån skrämmande..ytlighet är snarare ett dilemma i min värld..men jag vill inte döma i rätt eller fel..

När jag skriver om känslor här i bloggen,kan de verka utlämnande och privat,kanske..men jag tänker inte ens så..åter igen har jag ett behov att uttrycka.. jag kan berätta att det finns ytterligare minst en dimension isåfall i min ”djuphet”,för allt berättar jag inte här..någonsin.De som tror de känner mig helt genom att läsa mina inlägg,skulle bli förvånade över min väldigt privata sida där få, får en tillgång till fler nycklar..Mitt privatliv är speciellt..trots många vänner och bekanta,så har jag en stor integritet och behov av mycket sfär..jag har ett enormt ensamhetsbehov emellanåt,då tystnad är balsam för själen..ja nog om detta.

Blir bara påmind om min ”djuphet” av andra..men denna förmåga har räddat mig på fötter åtskilliga gånger..att våga dyka djupt i fullständigt kolsvart vatten har oftast varit den enda lösningen då livet skadat..så för mig är det en tillgång och inget att vara rädd för..jag är ”hemma” i världsdjupen och i kosmos oändlighet.

Jag uppfattas alltså som djup..dock är det inte skrämmande för alla..kan ju ses som en mycket värdefull egenskap oxå..fler delar denna uppfattning med mig..så jag är ju inte bara ett ”ufo” här på planeten Jorden :-)

1 Comment(s)

 1. Comment by Janne on maj 1, 2010 23:54

  Underbara Ingrid, jordnära o himmelshög, som skrivet
  från hjärtat~~Igår en instängd duvhök. Jag höll den i mina
  händer, då tänkte jag på dej Ingrid, höken hade flygit in
  i min glasveranda. Jag tog en filt, fångade den,
  höll den i mina händer. Vilken känsla, så släppte
  jag ut höken i skyn, såg den försvinna till frihet. Frihet
  utan påverkan, utan krav, enda kravet är överlevnad
  och kärlek till livet och våra medmänniskor.
  goa varma kramar Janne

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Secret is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu