Once in a lifetime


Det är vackert att se tillbaka på året som varit, år 2009, var ett annorlunda och sannerligen utvecklande år för mig. Jag trodde mig  uppleva kärlek, men det gör inget, för med den tron kom en djupare personlig självkännedom. Sakta förändrades känslor och tankar inuti mig, och gör fortfarande. ”Dörrar öppnar dörrar”  Hjärtat öppnades upp ännu mer än tidigare och jag upplevde längtan efter behov jag inte visste fanns. Men konturerna blev oxå tydliga av den sorg jag burit i många år, sorg över händelser som påverkar och påverkat. Så mitt i de översvallande känslorna kom sorgens smärta lika skarp ikapp. Det blev kontraster som ställdes mot varandra. En läkning startade, trots att jag inte först förstod det. Jag ville ju tillåta detta; vem vill må dåligt? Ibland var jag inte säker på vad som skedde..allt var så nytt och förvirrande mitt i det som vidrörde både kropp och själ.

En människa består av så många aspekter. Jag har aldrig varit rädd för att utvecklas, men kände inte till vad detta skulle leda mig..det är som att såren först kommer fram hur tydligt som helst för att småningom kunna ersättas av annat. Som djupare vishet.. Man kan tycka att det inte ska behöva vara så, det gör ju ont att den ska ta fram sidor hos en själv som både gråter och ifrågasätter tillit och äkthet hos en annan människa. Har man aldrig upplevt det tidigare kan man bete sig hur underligt som helst, tyvärr. När någon plötsligt ser dig…när någon plötsligt är snäll…när något verkligen berör dig…när någon visar behov av dig…när något får dig att skälva…när någon upptar hela din vakna tid…när något får dig att våga önska…när något får dig att bestämma dig för att släppa rädslor…Du vill starta om, göra nytt, ser resans möjligheter…Du vill våga.

Du låter inte längre rädslorna styra..du ser när de kommer..du berättar det högt..du sätter ljus på dem och låter dem inte finnas i skuggorna..det är mänskligt att återfalla..men du tar tag i dem, du lär dig att själv bestämma över tankar och känslor..Du går bakom tankarna..vänder dig till hjärtat istället och hör dess röst, för där bor sanningen och nuet. Att gå bakom tanken är stort, att släppa på den intelligens vi blivit lärda att ha..Hela livet har vi hört att vi ska tänka, för allt börjar med en tanke, men när vi är bakom tanken märker vi en större intelligens. Varandets intelligens..Allt är frid där, total stillhet..förändrande stillhet. NUET. Du tillåter allt sakta byta plats och får nya ögon att se med..du blir ny..det gamla förblir det gamla och allt mer kommer det som egentligen är DU att få sin rätta plats..så som det va innan livet skadade dig. Inget går att göra ogjort, men förändringens vindar har du välkomnat, när du väl bestämt dig, gjort ett val och vågat tillåta sårbarhet och att låta ditt inre nyfikna barn hjälpa dig se det vackra födas fram

..Jag är tacksam för jag  vidrörts av kärlekens stora vingar. Tack för min andliga utveckling som blir allt klockrenare.

♥ ♥ ♥

 

 

2 kommentarer

  1. Comment by missgve on april 23, 2010 22:13

    Det var verkligen tänkvärt och fint det du skrev:-)

  2. Comment by Vedenbrant on april 23, 2010 23:34

    Tack min vän… :-)

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Secret is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu