Samtal med en annan ängel


 En ängel

Idag pratade jag med en ängel…hennes ord läkte en del av mitt blödande hjärta…Tack. Jag är faktiskt tagen och rörd,för samtidigt var det omtumlande.Alla år av ensamhet,har satt sina spår av att vara utanför….men ändå är jag tillfreds just nu…Och det har jag ju verkligen fått lära mig att NUET är viktigt att försöka vara i…Vad som sker en annan dag har jag ingen aning om…Har du det?

Samtalet idag,med denna sanna ängel,var en underbar upplevelse…Det hade jag ingen aning om att det skulle ske,bara i mina tankar har jag önskat detta.Och idag skedde det på riktigt, jag värmde mig på de kärleksfulla vänliga orden som denna ängel gav mig…Tack C…

Och månen är stor och vacker utanför…Natten är så tyst,alla i huset sover.Min rottweiler sträcker ut sig på lammfällen.Snart ska jag oxå gå och lägga mig…

 

 

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Secret is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu