Om att vänta å vänta, å vänta igen


Det går inte bara vänta på att en annan människa ska bestämma sig i ngt som rör en själv..Det är samma sak som att ge ngn sitt roder och säga: Styr mitt liv! Man ger kontrollen åt ngn annan och den får ansvaret över vad som ska ske..Och det kan ingen annan göra..men eftersom det nog är vanligt, blir ju slutsumman att saker å ting oxå kan gå mkt fel.

Den som tar ett ansvar där andra liv påverkas, bör oxå ha ett sant och gott hjärta med en innerlig intention, att det görs av kärlek, i ärlig anda.

Man kan vänta å vänta, å vänta igen..för man tror så gott och att det är ömsesidigt, att hoppet som finns ska räcka för att bygga en bro..En regnbågsbro av strålande färger..en bro till möten in i varandras världar..en resa för att komma vidare..men så blir det en brygga istället..En brygga som ligger där och guppar i viken, som väntar på att kopplas samman från andra sidan sjön, så det går att mötas och komma vidare. Mkt vackert och intressant om viljan vore där!

I allt man gör ska hjärtat vara med..då blir världen fin..människan mår bra och under sker..Jag tror det är en klyscha för många att prata om hjärtats mening..det låter så vackert att vi ska prata från hjärtat..Men återigen, ett stängt eller sårat hjärta har inte tillgång till den informationen..Vi har alltid fått lära oss att tänka, men inte med hjärtat..Det är ngt helt annat det!

Att öppna upp sitt hjärta är ett pågående arbete faktiskt..ngt aktiverar processen, därefter gäller det att bibehålla öppningen..det är inte bra att ha svängdörrar!


Ett öppet hjärta är alltid känsligt..man känner mer, både av det goda och det onda..man blir lättare sårad..men man ger oxå mer..och man upplever desto mer på ett mkt, mkt subtilt plan..andra människor lägger märke till att en människa med öppet hjärta kan påverka dem starkare än ngt annat..en människa med öppet hjärta sätter avtryck, tassavtryck..Ett öppet hjärta kan inte lura ngn..det går bara inte..sanningen binds samman med hjärtats rötter och det finns ingen återvändo till att leva ett annat liv än det som är till fullo..Det är en konst att hålla sitt hjärta öppet när prövningar kommer i livet, det kan först tyckas lättare att stänga om sig, så inget eller ingen ska såra..Ja som sagt, det är en process att gå rak i livet med ett öppet hjärta, och lära sig skilja på det ena å det andra utan att stänga.

♥♥♥

När man verkligen älskar ngn, låter man själens fantastiska ljus lysa på sin älskade..precis som solen ger liv..och man möter alltid människans själ innan man möter hennes kropp.

Vi är här och nu..vad vet vi om i morgon eller nästa år, kommer vi uppleva nästa år? Man kan slösa bort kärleken som om man vore odödlig i detta livet..Det är själen som är odödlig..men vi som helheten människa, existerar här och nu!

Så när man väntat tillräckligt länge, klarar man gå vidare..man reser sig upp från bryggan när man reflekterat och går..någonannanstans pågår ständiga brobyggen..och ensamna bryggor finns det gott om när man vill sätta sig å meta en stund..

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Secret is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu